Jon Kjetil Fossli (36) tiltrer stillingen som assisterende generalsekretær i november.
Publisert: 29.08.22

Skrevet av: Hans Olav Undrum Rein
Nye ansatte på KRIK-kontoret

KRIK er i år endelig tilbake med full aktivitet på leir og i lokallag etter rolige pandemiår. Men i staben er det mange nye ansikter etter at flere KRIK-legender har gitt stafettpinnen videre etter flere år på kontoret. Det er en stor glede å offisielt presentere Jon Kjetil Fossli (36) som KRIKs assisterende generalsekretær.

De ti siste årene har han jobbet som friluftslivlærer på Nordfjord folkehøgskule, en av våre skoler med KRIK-linje. Han beskriver det som “ein fantastisk skule der unge vaksne får lære, vokse, meistre og leike sammen med nye venner for livet”. Naturen har også vært hans lekeplass alle disse årene. En allsidig type som Fossli finner lett fram både, skia, surfebrettet, sykkelen og elevekajakken når “alt bare klaffer”. Det å benytte seg av naturen og kreftene gir glede og mestring. Likevel hevder han at det er lite som slår en triller beachvolleykamp på ARENA.

Jon Kjetil ser stort på muligheten til å begynne i KRIK denne høsten.

“For meg har KRIK vore ein arena der eg har blitt sett, gitt ansvar og fått mulighet til å vokse. KRIK har hjulpe meg med å være stolt av trua mi og det fellesskapet eg er en del av. Eg ser fram til å bli en del av laget. Få spele sammen med ansatte og frivillige, og skape ny møter med Gud, idrett og et inkluderende fellesskap” 

Han tiltrer stillingen i november.

Med på laget har vi også fått med oss Ole Nygaard som kommunikasjon- og markedsansvarlig. Liv Myrlid Herfjord overtar stillingen som Lokallagsansvarlig etter Maren-Kristine Pettersen Hetland og Ingeborg Klungerbos vikariat. Sibylla Erikstein og Andreas Holøs er opp i 100% som Leir- og lederutviklingsansvarlige. Tidligere ettåringer Andrea Rokseth og Aksel Høst Hansen fortsetter på KRIK-kontoret som henholdvis Innsamlingsansvarlig, og Innholdsprodusent.

Vi ønsker å takke de som nylig har sluttet i sine stillinger for en fantastisk innsats, og gleder oss over nye ansikter i staben som er klare for en ny høst med mye idrettsglede, trosglede og livsglede.