Gi en gave

Ungdom trenger fellesskap hvor de blir sett, får tro på seg selv, og tro på Gud. Vi håper at KRIK-felleskapet kan være et slik sted. For at vi skal kunne samle flere er KRIK helt avhengige av gaver og KRIK-supportere som gir fast. Tusen takk for at du er med på laget!
.

Følg denne linken.

Du kommer da til KRIK Min Side
hvor du kan øke beløpet.
Velg «KRIK-supporter» i menyen.

 

Eller ta kontakt på kriksupporter@krik.no
så hjelper vi deg gjerne.

Bli KRIK-supporter
Gi engangsgave
Øk fastgiverbeløpet ditt
Følg denne linken.

Du kommer da til KRIK Min Side
hvor du kan øke beløpet.
Velg «KRIK-supporter» i menyen.

 

Eller ta kontakt på kriksupporter@krik.no
så hjelper vi deg gjerne.


Solveig (22)

Jeg er KRIK-supporter fordi jeg har selv sett hvor mange ulike mennesker KRIK samler. KRIK er i en unik posisjon til å kunne møte mennesker med ulike tanker og bakgrunn.

Steinar (39)

Jeg er KRIK-supporter fordi jeg ønsker å bygge KRIK videre så flere, deriblant mine barn, skal få oppleve et oppbyggende fellesskap som har sett meg, inkludert meg og pekt på Jesus.

Ruth og Johan (76)

Vi er KRIK-supportere fordi vi ønsker at ungdommer i Norge og utlandet skal få et samlende og trygt idrettsfellesskap hvor de kan oppleve mestring, og lære Jesus å kjenne.

Hvorfor bli KRIK-supporter?

Som KRIK-supporter kan du være med å heie på KRIK, og gi KRIK stabilitet. Du er med og legge til rette for idrettsglede, trosglede og livsglede. Alt for få barn og unge får en invitasjon til et kristent felleskap. Alt for mange føler seg ensomme.

Som KRIK-supporter heier du på barn og unge, og bidrar til at de kan bli en del av trygge idrettsfellesskap. Vi har sett at idrett gjør det lettere å invitere med nye, og at aktivitet fungerer som en lavterskel inngangsport til kristen tro. Tusenvis av frivillige ledere ønsker å gi ungdommer et trosbyggende, inkluderende felleskap gjennom leir og lokallag. Som KRIK-supporter er du med å legge til rette fr at vi kan invitere flere med – også i fremtiden.

Dine gaver når også utenfor vår egen landegrense. Gjennom KRIK og Misjonsalliansens samarbeidsprosjekt Idrett krysser grenser, kan du gi barn og unge i Kambodsja, Brasil, Bolivia og Ecuador idretts- og trosfellesskap. 10% av givertjenesten din går til å skape en arena der idrett brukes for å hjelpe vanskeligstilte barn og familier ut av fattigdom og kriminelle miljø.

Du er med å realisere leirer og lokallag med dine gaver! Tusen takk!

Vi ønsker å høre fra deg hvis du lurer på noe!

Forskjellen på medlemskap og KRIK-supporter

Et KRIK-medlemskap utløser statlig støtte. Denne støtten gir oss trygge økonomiske rammer og mulighet til å gjøre leir- og lokallagsarbeidet vårt enda bedre. Et ordinært KRIK-medlemskap koster 120 kroner i året. For familiemedlemskap er prisen 300 kroner.

Samtidig er det mange som ønsker å gi mer til KRIK enn det KRIK-medlemskapet koster, og det kan man gjøre gjennom å bli KRIK-supporter. Som KRIK-supporter bestemmer du selv ønsket beløp på din fastgivertjeneste. På samme måte som vi er avhengige av KRIK-medlemskap, er vi helt avhengig av faste gaver fra KRIK-supportere. Det gir oss mulighet til å fortsette å bygge KRIK-felleskapet – i bygd, by, lokalt, nasjonalt, og internasjonalt. Tusen takk!

Engasjer deg på andre måter

Det finnes flere måter å engasjere seg i KRIK på. Bli med å be for KRIKs arbeid eller bli med som frivillig.

 

Les mer om Vilkår og retningslinjer for gaver og giveravtaler, og info om skattefradrag her.