STØTT OSS


Hvorfor bli KRIK-supporter?

Fordi barn og ungdommer trenger å høre om Jesus i rammen av engasjerende aktivitet og trygt fellesskap! Alt for mange barn og ungdommer i Norge får aldri lære om hvem Gud er. Alt for mange mangler håp og gode venner. De trenger trygge, åpne og inspirerende KRIK-fellesskap, og de trenger det nå!

Som KRIK-supporter er du med å støtte vårt arbeid. KRIK har tusenvis av idrettsglade, unge, frivillige ledere som skaper en arena der unge mennesker trives. Våre fellesskap oppleves trosbyggende og engasjerende. Vi vil nå ut til unge mennesker gjennom aktivitet, vennskap og fortellingen om Jesus. I KRIK skal alle bli heiet frem.

Dine gaver når langt – vi tar forvalteransvaret på alvor, og i tillegg er du som KRIK-supporter med å gi langt utenfor vår egen landegrense. Gjennom KRIK og Misjonsalliansens samarbeidsprosjekt Idrett krysser grenser, er du med å gi vanskeligstilte barn og unge i Kambodsja, Brasil, Bolivia og Ecuador idretts- og trosfellesskap. Helt konkret går 10% av givertjenesten til dette arbeidet.

Ønsker du å gi en engangsgave kan du trykke på «Gi en gave!»-knappen.

DU er med å realisere leirer og lokallag med dine gaver! Tusen takk for ditt bidrag!

FORSKJELLEN PÅ MEDLEMSKAP OG KRIK-SUPPORTER

Et KRIK-medlemskap utløser statlig støtte. Denne støtten gir oss trygge økonomiske rammer og mulighet til å gjøre leir- og lokallagsarbeidet vårt enda bedre. Et ordinært KRIK-medlemskap koster 120 kroner i året. For familiemedlemskap er prisen 300 kroner.

Samtidig er det mange som ønsker å gi mer til KRIK enn det KRIK-medlemskapet koster, og det kan man altså gjøre gjennom å bli KRIK-supporter. Som KRIK-supporter bestemmer du selv ønsket beløp på din fastgivertjeneste. Vi er avhengig av både KRIK-medlemskap og fast givergavene fra KRIK-supportere. Takk for din støtte!

STØTT OSS PÅ ANDRE MÅTER

Det finnes flere måter å støtte KRIK på. Bli med å be for KRIKs arbeid eller bli med som frivillig.

Vilkår og retningslinjer for gaver og giveravtaler

 

Spørsmål?

kriksupporter@krik.no