STØTT OSS

Som KRIK-supporter er du med å gi en månedlig gave til KRIK. Du kan også gi en engangsgave, ved å trykke på «Gi en gave!»-knappen under. KRIK er avhengig av din støtte, og vi er veldig takknemlige for alle som ønsker å gi til KRIK. Vi tror det er godt for oss å gi. Å ha muligheten til å gi penger for å hjelpe andre er i seg selv et privilegium.

KRIK vil nå ut til unge mennesker gjennom aktivitet, vennskap og fortellingen om Jesus. I KRIK skal alle bli heiet frem. DU er med å realisere KRIK-leirer og KRIK-lokallag med din gave eller givertjeneste. Tusen takk!


FORSKJELLEN PÅ MEDLEMSKAP OG KRIK-SUPPORTER?

Som KRIK-supporter blir du fastiver og gir månedlige gaver. Du bestemmer selv ønsket beløp. Som KRIK-medlem betaler du én årlig sum a 120 kr for ordinært medlemskap. For familiemedlemskap er prisen 300 kr. KRIK-medlemskap utløser statelig støtte, og gir oss som en ideell organisasjon økonomiske midler å benytte til alt fra arrangerering av leir, lokallag etc. Du kan også gi en enkeltgave uten å bli medlem, ved å benytte  «Gi en gave!»-knappen over.

STØTT OSS PÅ ANDRE MÅTER

Det finnes flere måter å støtte KRIK på. Du kan bli medlem ved å betale en årlig engangssum, være med å be for KRIKs arbeid eller bli med som frivillig.

SPØRSMÅL? Kontakt kriksupporter@krik.no.

Vilkår og retningslinjer for gaver og giveravtaler