Vil du være med og gi ungdommer fra hele landet en fantastisk leiropplevelse? Da må du bli med som leder på KRIK-leir på leir i sommer!
Foto: Benjamin Høyland, KRIK CAMP 20+ 2023

Gira på å gjøre sommeren muligens beste, hyggeligste og kanskje mest givende investering? DA bør du bli med som leder på KRIK-leir!!

Som leder på leir blir du med på en kjempestor og fantastisk givende opplevelse. SAMMEN lager vi leir. På KRIK-leir ønsker vi varmt velkommen både gamle, rutinerte ringrever og nye, engasjerte lederspirer. Til sammen utgjør dette en variert og allsidig ledergjeng som kan se, møte, bekrefte og utfordre deltakerne våre. Målet er at deltakerne kan reise hjem med en uforglemmelig leiropplevelse i bagasjen.

Mange av dem som er ledere på KRIK-leir har faktisk ikke selv vært deltaker på KRIK-leir. At du skal bruke dine egenskaper på leir, krever ikke en fortid i KRIK

Med flere hundre deltakere på hver leir kreves det mange frivillige ledere som kan bidra med ulike og varierte arbeidsoppgaver. Som leder kan du bli med på alt fra bønneteam, kaféteam og eventteam til KRIK-butikk, vaktteam og instruktøroppgaver.

I oversikten under vil du finne praktisk informasjon om de ulike arrangementene. Dersom du er usikker på hvilke lederoppgaver som finnes eller er ledige kan du også sende inn et generelt lederønske til den leiren du er gira på – så tar leirkomiteen(e) kontakt med deg.

konfACTION Bø

Spørsmål? Sjekk ut krik.no/konfaction eller send en e-post til konfaction@krik.no.

ACTION

Spørsmål? Sjekk ut krik.no/action eller send en e-post til action@krik.no.

ARENA

Spørsmål? Sjekk ut krik.no/arena eller send en e-post til arena@krik.no.

CAMP 20+

  • 8. – 11. august 2024 (torsdag – søndag)
  • Bibelskolen i Grimstad
  • For deltakere som er 20+

Spørsmål? Sjekk ut krik.no/camp20 eller send en e-post til camp20@krik.no.