Ledertrening til ditt lokallag?

Publisert: 18.12.18
Ønsker du ledertrening til ditt lokallag?

KRIK LEDora gir alle lokallag i hele landet muligheten til å få ledertrening hjem på døra.

– Dette er en unik mulighet som alle lokallag bør benytte seg av, sier lokallags- og lederutviklingsansvarlig i KRIK, Bjørnulf Tveit Benestad.

Det nye lederutviklingskonseptet i KRIK har fått navnet KRIK LEDora. Navnet spiller på matleveringstjenesten Foodora, som leverer mat hjem på døra. Nå har KRIK gjort det samme med ledertrening.

– KRIK LEDora ble prøvd ut som et pilotprosjekt i fjor og vi fikk gode tilbakemeldinger. Derfor kjører vi nå på og håper lokallagene i bygd og by har lyst på besøk, sier Hans Petter Hammersmark, ansvarlig for prosjektet.

Konseptet fungerer på følgende måte: Lokallag som ønsker besøk sender en mail til ledora@krik.no med et ønske om å få ledertrening av KRIK sine egne lederutviklere. Lederutviklerne reiser hjem til ditt lokallag og har tidenes beste lederutviklings-session med styret eller ønsket ledergruppe. Lederutviklerne kommer fra hele landet og har KRIK-erfaring fra både lokallag og leir.

– Jeg savnet et slikt tilbud da jeg selv var lokallagsleder i KRIK Levanger. Nå gleder jeg med til å komme ut å treffe lokallag i hele landet, sier Maren Estendatter Græsli, én av lederutviklerne i KRIK LEDora.

Gira?
Ta kontakt på ledora@krik.no eller på tlf: 22 58 80 20.
Merk også at dere kan søke frifondsstøtte for kostnadene tilknyttet opplegget (frifond@krik.no)