Leirbobla – betingelser

Ivaretakelse av personvern i KRIK – Leirbobla

KRIK – Leirbobla er en app som brukes i regi av KRIK på KRIK-arrangementer. Fordelen med å bruke apper på disse plattformene er at vi kan benytte plattformenes egenskaper og tjenester (pushvarsler) slik at brukeropplevelsen forbedres.

Informasjon som deles med KRIK

For å kunne utnytte appens potensialet må det opprettes en bruker for å kunne benytte seg av tjenestene. Ved opprettelse av bruker samles det inn navn (brukernavn) og e-postadresse. Det er frivillig å registrere mobilnummer. Ved bruk av kartfunksjonen i appen vil du få spørsmål om du vil dele posisjonsdata, dette er felt frivillig.

Dette brukes informasjonen til

Informasjonen som deles med KRIK brukes til å tilpasse informasjonseksponeringen for enkeltbruken. Dette gjør at vi kan sende push-varsler og informasjon rettet til riktige brukere etter hvilken leir de har valgt, og om de er deltaker eller leder på leiren. Dette gjør at det ikke sendes mer informasjon enn nødvendig til brukeren, og informasjonen og push-varslene oppleves relevant for brukeren. Brukeren kan selv skru av og på push-varslene på sin telefon. Posisjonsdata brukes kun til å vise din posisjon på kartet og vi lagrer ingen posisjonsdata i vår databasen. Posisjonsdata-tilgangen kan skrus av og på av brukeren selv i innstillingene på telefonen.

Oppsigelse/sletting av bruker

Ønsker du å slette din bruker sender du enkelt mail til it@krik.no med ditt brukernavn og epost, så sletter vi brukeren for deg.