Leirbobla – betingelser

Vi samler inn epostadresse, mobilnummer og navn ved opprettelse av bruker i denne appen. Dette gjør vi for å kunne sende beskjeder til ledere og deltakere underveis i leiren.

Ivaretakelse av personvern i KRIK – Leirbobla

KRIK – Leirbobla er en app som brukes i regi av KRIK påKRIK-arrangementer. Fordelen med å bruke apper på disse plattformene er at vi kan benytte plattformenes egenskaper og tjenester (pushvarsler) slik at brukeropplevelsen forbedres.

Informasjon som deles med KRIK

For å kunne utnytte appens potensialet må det opprettes en bruker for å kunne benytte seg av tjenestene. Ved opprettelse av bruker samles det inn navn (brukernavn) og e-postadresse. Det er frivillig å registrere mobilnummer.

Dette brukes informasjonen til

Informasjonen som deles med KRIK brukes til å tilpasse informasjonseksponeringen for enkeltbruken. Dette gjør at vi kan sende push-varsler og informasjon rettet til riktige brukere etter hvilken leir de har valgt, og om de er deltaker eller leder på leiren. Dette gjør at det ikke sendes mer informasjon enn nødvendig til brukeren, og informasjonen og push-varslene oppleves relevant for brukeren. Brukeren kan selv skru av og på push-varslene på sin telefon.

Oppsigelse/sletting av bruker

Ønsker du å slette din bruker sender du enkelt mail til it@krik.no med ditt brukernavn og epost, så sletter vi brukeren for deg.