Leirsommeren 2020 ble ikke helt slik vi hadde håpet og drømt om. Heldigvis har vi mye annet godt og gøy i vente!

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Leirsommeren er avlyst

Det er få ting vi i KRIK liker bedre enn å lage leir, invitere til leir og være SAMMEN på leir. I år ville koronaviruset det annerledes. For første gang i KRIK-historien må vi avlyse noe av det beste og kjæreste vi har: leirsommeren. KonfACTION, ACTION, ARENA 2.0 og samtlige familieleirer er dessverre avlyst. Heldigvis har vi mye annet godt og gøy i vente.

Se og hør videohilsenen fra generalsekretær Silje Kvamme Bjørndal og leiransvarlig Hans Petter Hammersmark nederst i denne saken.

MANGE HJERTER GLEDET SEG

Et firesifret antall KRIKere var allerede klare for konfACTION og ACTION i Bø – og det vi håpet skulle bli historiens første ARENA 2.0 på BiG. Flere hundre familier var klare for familiehygge på familieleir. Kanskje var du én av de mange som var påmeldt som deltaker, hadde meldt deg som leder og gledet deg til leir?

Leirsjefene, komiteene og vi på kontoret hadde også gledet oss skikkelig til å treffe nettopp deg på leir i sommer! Men nettopp på grunn av alt som har blitt annerledes denne våren, må vi dessverre avlyse hele leirsommeren. Å avlyse leir er en ordentlig nedtur, men det aller viktigste for oss i KRIK vil alltid være at leirene våre er trygge møteplasser for alle som er der. Med den smitterisikoen som koronaviruset medfører, blir det derfor ikke mulig å gjennomføre leir og i praksis overholde alle de smitteverntiltakene som helsemyndighetene har innført.

Heldigvis VET vi at det blir tid for leir igjen – og vi håper det blir snart! Dersom du var påmeldt som deltaker på enten ACTION elller ARENA 2.0 skal du ha mottatt en mail fra oss der vi ønsker å gi deg tre ulike alternativer hva gjelder påmeldingsavgiften din:

  1. Bruk den til å melde deg på EXPLORE 2021, som kommer til å bli den mest episke nyttårsfeiringen noensinne!
  2. Gi påmeldingsavgiften til KRIK sitt arbeid for å spre idrettsglede, trosglede og livsglede.
  3. Få påmeldingsavgiften refundert.

Fikk du ikke e-posten? Ta kontakt på krik@krik.no og oppgi fullt navn, hvilken leir du var påmeldt og hvilket av alternativene over du ønsker å gå for. Alle som var påmeldt familieleir skal også ha mottatt en tilsvarende e-post. Ikke mottatt denne? Ta kontakt på perove@krik.no.

Uansett om du var klar som deltaker eller leder oppmuntrer vi deg nå til å ta i bruk dine kreative krefter og lansere lokalt eller nasjonalt initiativ og aktivitet som kan engasjere KRIKere gjennom denne annerledes-sommeren. Bruk gjerne hashtaggen #KRIKsommer2020 dersom dere gjør noe KRIKete sammen, og spre bilder og ideer på digitale plattformer til inspirasjon for flere! Vi vet dere har det i dere.

MYE GODT OG GØY I VENTE!

Heldigvis har vi mye annet å glede oss til denne #KRIKsommeren:

  • KRIK-TV
    Liveshow med Lina (annenhver mandag kl. 21.00) og Sidelinja med Eirik og HP (annenhver onsdag kl. 21.00). Sendingen streames live på vår Facebook-side.
  • KRIK e-sport
    Her er nybegynnere like velkomne som erfarne e-sportsutøvere! Følg med på Facebook og Instagram om du ikke allerede gjør det – slik at du får med deg updates og informasjon om det som skjer utover våren og sommeren.

KRIK handler om trosglede, idrettsglede og livsglede. Denne våren har vi alle måttet finne nye veier og verktøy for å praktisere disse gledene, midt i alt alvoret som preger oss som enkeltmennesker og storsamfunn.