Aldri før har vi vært flere medlemmer i KRIK. Her fra superlørdag på ARENA i 2017. Foto: Torkild Groven.

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Medlemsrekord i KRIK

2018 ble nok et jubelår for KRIK med ny rekord i antall medlemmer. – Det som virkelig gjør meg glad er å møte menneskene bak disse økte medlemstallene, forteller generalsekretær i KRIK, Silje Kvamme Bjørndal.

19. juni ble KRIKs medlemstall for 2018 endelig klart og resultatet var både oppløftende og historisk. 15 237 unike KRIKere valgte å være KRIK-medlem i 2018. Dette er dermed ny medlemsrekord og en gledelig økning fra 2017 da medlemstallet lå på 14 935. Forrige medlemsrekord ble satt i 2016 – den gang med 15 100 medlemmer.

KRIKs generalsekretær, Silje Kvamme Bjørndal, smilte fra øre til øre og klappet i hendene da nyheten om medlemsrekord var et faktum. Aldri før har vi vært større og flere enn hva vi er i dag.

Generalsekretær i KRIK, Silje Kvamme Bjørndal, gleder seg over at KRIK satt ny medlemsrekord i 2018.

– Det som virkelig gjør meg glad er å møte menneskene bak disse økte medlemstallene: 16-åringen som skal på sin første leir, familien som ikke får sommerstemning før de er på plass på Drottningborg, eller lederen som er gira på å bety noe for kidsa på leiren sin, begynner Silje.

Nå ønsker Silje at enda flere skal få og finne sin plass i KRIK-familien og i KRIK-fellesskapet.

– I en tid hvor unge mennesker presses til å prestere på stadig flere arenaer inviterer KRIK til et trygt og lavterskel fellesskap – tuftet på engasjementet for lek, idrett og Jesus. KRIK kommer til å bety en forskjell for mange unge mennesker i tiden som kommer også, og det håper jeg mange flere vil bli med på – både som KRIK-medlemmer og støttespillere, avslutter den stolte og engasjerte generalsekretæren.

Ønsker du å støtte opp om KRIKs viktige arbeid?

BLI KRIK-SUPPORTER HER.