Renate Moen og Kjetil Berge er klare for å lede oss igjennom festmiddagen på K40!
Publisert: 07.10.21

Skrevet av: Kristine S. Bergerud
Møt K40-konferansierene!

KRIK fyller 40 imponerende år i år – og DU er invitert på festen!

KRIK har siden oppstarten i 1981 opparbeidet seg en innholdsrik historie. Dette må feires på ordentlig vis! Fra 29. – 31. oktober inviterer vi i KRIK derfor til en begivenhetsrik og fartsfylt jubileumshelg i Oslo. På lørdag kveld blir det gallamiddag, prisutdeling og en skikkelig jubileumsfest!

KONFERANSIERENE ER KLARE!

Renate Moen og Kjetil Berge, har fått det ærefulle oppdraget å lede oss igjennom festmiddagen. Idrettsprest og jubileumsansvarlig, Bjørnulf Tveit Benestad sier:

– Disse konferansierene er virkelig håndplukket! Dette er to personer som har vært sentrale i KRIK-sammenheng i mange år. De har vært møteledere på x-antall KRIK-leirer, vært ansvarlig for underholdning, basar og mye mer.

Kjetil har vært med i KRIK siden sent i tenårene, og understreker at han fremdeles er veldig glad i KRIK:

Jeg har vært med på KonfACTION ti år på rad fra oppstartsåret. I tillegg var det en sommer jeg var med på alt som var av leirer i KRIK-regi. Jeg husker spesielt godt ett år da jeg var møteleder på både KonfACTION og ACTION. Det var litt spesielt å si «ha det til VERDENS BESTE LEIR» på morgenen, for så å «velkommen til VERDENS BESTE LEIR» til den andre deltakergjengen på kvelden samme dag.

Renate kaster seg på:

Jeg var deltaker første gang på leir mens jeg gikk på VGS. Senere har jeg vært med som leder på flere KRIK-leirer og arrangementer, og har blant annet fått mulighet til å tale på KonfACTION. Det blir ærefult å få lede festmiddagen. Etter pandemi og nedstenging er vi endelig klare for en stor fest! Jeg har svært høye forventninger til stemningen og forventer at noen mister hemningen, forteller hun entusiastisk.

Kjetil nikker bekreftende:

– Ja, det blir en stor glede. Jeg er takknemlig for å få mulighet til å være med på en skikkelig KRIK-markering igjen! Dette blir rett og slett et must å bli med på! Jeg håper flest mulig tar turen denne helgen slik at vi får synliggjort det store fellesskapet som er i KRIK.

Avslutningsvis sier han med glimt i øyet;

– Jeg må også si jeg er spent på én ting; nemlig om vi får inn kamelene som vi skal ri på, inn døra. Spesielt den ene satt seg litt på bakbena da vi øvde på dette.

UTDELING AV KRIK-PRISER

En sentral del av feiringen blir utdeling av KRIK-priser. Sammen skal vi hylle, hedre og heie på KRIK-heltene som har gjort KRIK til et ekstra godt fellesskap å være en del av. Hvem blir årets nykommer? Årets lokallagsleder? Årets leirleder? Årets medspiller? Årets lag? Og hvem fortjener den gjeve hedersprisen?

Nominér din eller dine kandidater til KRIK-prisen her innen 15. oktober.

Les mer om høstens storslagne jubileumshelg her, og sjekk ut arrangementet vårt på Facebook her. Har du spørsmål? Send en mail til jubileumssjef Bjørnulf på bjornulf@krik.no.

Vi kan ikke garantere kameler på K40 – men vi kan garantere god stemning og en minnerik helg som du sent vil glemme! VELKOMMEN!