I høst skal vi hylle, hedre og heie på KRIKs fantastiske frivillighet når historiens første KRIK-pris deles ut! Hvem synes DU fortjener en nominasjon?
Publisert: 19.08.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Nominer kandidater til KRIK-prisen 2020

I høst skal vi vise frem og feire frivilligheten når historiens første KRIK-pris deles ut. Hvem som nomineres, og som igjen kan stikke av med både heder, ære og en leken statuett, kan DU være med på å bestemme!

Sammen skal vi hylle, hedre og heie på KRIK-heltene som gjør – eller har gjort – KRIK til et ekstra godt fellesskap å være en del av. Hvem blir årets nykommer? Årets lokallagsleder? Årets leirleder? Årets medspiller? Årets lag? Og hvem fortjener den gjeve hedersprisen?

MERK: Prisene skal i utgangspunktet deles ut under høstens storslagne lokallagsjubileum i Bjerkreim, 20. – 22. november. Grunnet utbruddet av covid-19 kan det skje endringer når det gjelder hvor og hvordan utdelingen vil foregå. Oppdateringer kommer utover høsten.

..OG DE ULIKE KATEGORIENE ER:
  • Årets lokallagsleder – Selvforklarende, men allikevel ikke. Mener du at din lokallagsleder fortjener denne prisen er det bare å nominere i vei! Hva har hun eller han gjort som gjør personen verdig til å vinne årets lokallagslederpris? Det er opp til deg å overbevise juryen! Alle ledere i lokallaget (styremedlemmer, trenere og de beskjedne som gjør alt arbeidet i kulissene) kan nomineres.
  • Årets leirleder – Er det noen du har lagt merke til på leir som har gjort det lille ekstra? Som du på en helt spesiell måte har latt deg imponere og inspirere av? Nettopp disse personene kan være verdige vinnere av denne prisen! Noen er synlige og tar tak på vegne av mange. Andre gjør den jobben ingen ser, men som ingen heller hadde klart seg uten. Hvem er din kandidat?
  • Årets medspiller – Noen ledere har en unik evne til å se alle rundt seg og ta vare på alle på laget. De løfter og bygger andre og setter andre foran seg selv og egne behov. Årets medspiller har i en enkelthendelse eller over tid – på leir, i lokallag eller andre arenaer i KRIK – utmerket seg på nettopp dette. Var du der samtidig? Send inn en nominasjon.
  • Årets lag – Årets lag har utmerket seg gjennom noe de har gjort, fått til eller bidratt med i året som har gått. De har bemerket seg lokalt eller i KRIK på en positiv måte og har på mange måter satt KRIK på kartet. Kanskje har du sett det fra utsiden, eller kanskje har du vært en del av det selv? Kjør nominasjon!
  • Hedersprisen – KRIKs hederspris går til en person som over tid og i mange år har gjort en uvurderlig innsats i KRIK og for KRIKere. Denne personen fortjener en ekstra utmerkelse, og det kan vedkommende få om du nominerer.

NOMINASJONSSKJEMAET FINNER DU HER.