Hvem synes DU fortjener en nominasjon?
Publisert: 02.02.21 - Kristine S. Bergerud

Nominer kandidater til KRIK-prisen 2021

I år gjentar vi suksessen, og fortsetter å feire frivilligheten! KRIK-prisen vil bli utdelt på KRIKs 40-årsjubileum som går av stabelen høsten 2021. Hvem som stikker av med både heder, ære og en leken statuett, kan DU være med på å påvirke! Send inn dine nominasjoner nå! 

Sammen skal vi hylle, hedre og heie på KRIK-heltene som gjør – eller har gjort – KRIK til et ekstra godt fellesskap å være en del av.

..OG DE ULIKE KATEGORIENE ER:
  • Årets nykommer– En åpen kategori, hvor ledere både på leir, i grupper og i lokallag kan vinne. Et friskt pust, nytt tilskudd, eller et nytt initiativ i det store KRIK-fellesskapet kvalifiserer. Vinneren kan enten selv være nykommeren, eller ha vært med på noe helt nytt i KRIK.
  • Årets lokallagsleder – Selvforklarende, men allikevel ikke. Mener du at din lokallagsleder fortjener denne prisen er det bare å nominere i vei! Hva har hun eller han gjort som gjør personen verdig til å vinne årets lokallagslederpris? Det er opp til deg å overbevise juryen! Alle ledere i lokallaget (styremedlemmer, trenere og de beskjedne som gjør alt arbeidet i kulissene) kan nomineres.
  • Årets leirleder – Er det noen du har lagt merke til på leir som har gjort det lille ekstra? Som du på en helt spesiell måte har latt deg imponere og inspirere av? Nettopp disse personene kan være verdige vinnere av denne prisen! Noen er synlige og tar tak på vegne av mange. Andre gjør den jobben ingen ser, men som ingen heller hadde klart seg uten. Hvem er din kandidat?
  • Årets medspiller – Noen ledere har en unik evne til å se alle rundt seg og ta vare på alle på laget. De løfter og bygger andre og setter andre foran seg selv og egne behov. Årets medspiller har i en enkelthendelse eller over tid – på leir, i lokallag eller andre arenaer i KRIK – utmerket seg på nettopp dette. Var du der samtidig? Send inn en nominasjon.
  • Årets lag – Årets lag har utmerket seg gjennom noe de har gjort, fått til eller bidratt med i året som har gått. De har bemerket seg lokalt eller i KRIK på en positiv måte og har på mange måter satt KRIK på kartet. Kanskje har du sett det fra utsiden, eller kanskje har du vært en del av det selv? Kjør nominasjon!
  • Hedersprisen – KRIKs hederspris går til en person som over tid og i mange år har gjort en uvurderlig innsats i KRIK og for KRIKere. Denne personen fortjener en ekstra utmerkelse, og det kan vedkommende få om du nominerer.

NOMINASJONSSKJEMAET FINNER DU HER.