Publisert: 29.03.21

Skrevet av: Marte Fasseland
Stafettpinnen overrekkes til ny DM i Agder

Etter fire år som distriksmedarbeider (DM) i Agder, gir Elsa Slåtto stafettpinnen videre til Maria Aaslid Grimstad. Slåtto har bemerket seg i KRIK-miljøet med en fantastisk innsats, smittende engasjement og et stort hjerte for Jesus. Selv med store sko å fylle, har Elsa bekreftet at Maria er den rette til å ta over ansvaret.

Maria er ei 22 år gammal jente, opprinnelig fra vestlandskystens perle, Ålesund. Fra hun var 5 år til hun fylte 17 år var fotball det store, samtidig drev hun med en rekke andre aktiviteter. Maria har også vært både deltaker og leder lokallaget KRIK Emblem (KRIK Indre Bydel).

Etter at hun fullførte VGS, startet hun på KRIK-linjen ved Bildøy Bibelskole. Her ble Maria værende to år, først som elev og året etter som stipendiat på KRIK-linjen. Maria sier hun har fått mye god erfaring fra KRIK på Bildøy, blant annet organisering av treninger, turer, holde andakter, jobbe i team også mye mer. Høsten 2020 flyttet hun til Kristiansand for å studere lektor i idrettsfag ved UiA. Lite visste Maria da at hun skulle få tilbud om å jobbe som distriktsmedarbeider i Agder, noe hun synes er veldig stas.

Maria påpeker at troen er en viktig del av hennes hverdag. Jesus og idrett er to ting Maria er veldig glad i – og det er en drøm å få lov til å jobbe med det, sier hun. Men troen vært ikke alltid vært tilstede og en prioritet. Tross noen litt fraværende år i ungdomsalderen, hjalp to gode kompiser Maria tilbake i troen. Nå vil Maria være med å tilgjengeliggjøre KRIK-felleskapet for flere andre unge.

Tenker av og til på hvor jeg hadde vært i dag hvis jeg ikke hadde dratt på KRIK-linjen på Bildøy!

Maria er ny i leir-gamet, og skal debutere på sin aller første KRIK-leir til sommeren. Vi i KRIK takknemlige for å ha henne med på laget, og gleder oss stort til å se Maria i arbeidet som ny DM i Agder!