For aller første gang inviterer KRIK, i samarbeid med DNK ved Nidaros bispedømme, til tidenes første regionale konfACTION-leir i Trøndelag!
Publisert: 20.04.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
NY leir: Bli med på konfACTION Trøndelag!

7.- 11. oktober skjer det store og spennende ting i Stjørdalshallen. For aller første gang inviterer KRIK, i samarbeid med DNK ved Nidaros bispedømme, til tidenes første regionale konfACTION-leir i Trøndelag!

Planleggingen av historiens første konfACTION Trøndelag er godt i gang. F.v.: Idrettssjef Julie Hjortland, KRIK-kontorets representant Eirin Venås og leirsjef Erlend Skretting.

Den nye leiren tar med andre ord med seg det beste fra konfACTION i Bø, og utvikler dette i tett samarbeid med de lokale menighetene. Jesus, idrett og fellesskap er de velkjente hovedingrediensene, og komiteen er allerede godt i gang med å planlegge og rigge til de aller beste aktivitetene og møtene som vil gi konfirmantene minner for livet.

– Jeg har troen på at dette blir et kjempetilskudd i KRIKs allerede varierte og solide leirportefølje. For at konfACTION Trøndelag skal starte med et brak, trenger vi den fantastiske og engasjerte KRIK-lederen med på laget. Send derfor inn ditt lederønske, så snakkes vi i Stjørdal i oktober, forteller leirsjef Erlend Skretting.

Les mer og meld deg gjerne som leder her.

Har du spørsmål angående leiren? Eller ønsker å bestille plass? Ta kontakt med Eirin Venås på eirin@krik.no.