Fikk du ikke plass på EXPLORE? Eller har du av andre grunner ikke anledning til å reise? Da må du bli med på KRIK EXPLORE@home!
Foto: Thomas Kjøndal
Publisert: 15.10.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Nytt konsept: KRIK EXPLORE@home!

2020 går inn i historiebøkene som et annerledesår, og det betyr også at EXPLORE 2021 blir en annerledes avslutning på året. Heldigvis har vi en gladnyhet til deg!

I år kan vi dessverre ikke kan samle like mange deltakere på leir som vi pleier. Derfor drømmer vi om at EXPLORE skal få bety noe for KRIKere også utenfor Håkons hall – enten du ikke fikk plass på leiren, eller av ulike grunner ikke har anledning til å reise.

Derfor er vi glade for å lansere KRIK EXPLORE@home! Er du i deltakeralder og har lyst til å møte KRIKere fra ditt lokalmiljø til en minileir rundt nyttår? Da bør du sjekke ut KRIK EXPLORE@home, som er en minileir der du bor, arrangert enten en kveld, en dag eller over flere dager. Det hele skjer samtidig som EXPLORE 2021 skjer i Håkons hall og dras i gang av frivillige KRIK-ledere rundt omkring i landet.

Påmeldingen til EXPLORE 2021 i Håkons Hall åpner tirsdag 20. oktober kl. 10.00 på krik.no. Kun 200 plasser. Førstemann til mølla!

BLI MED SOM DELTAKER @HOME?

Fikk du ikke plass på EXPLORE i Håkons Hall? Eller har du ikke anledning til å reise så langt i jula? Send en mail til explore@krik.no for å se om vi har et KRIK EXPLORE@home-tilbud der du bor!

BIDRA SOM LEDER @HOME?

Har du lyst til å samle en gjeng med lokale KRIKere til KRIK EXPLORE@home der du bor? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg på explore@krik.no! KRIK stiller med forslag til fullt aktivitetsopplegg og vil selvfølglig være på tilbudssiden for å gjøre dette til en hyggelig feiring å både arrangere og delta på. OBS: Alle KRIK EXPLORE@home-arrangementer må arrangeres i tråd med gjeldende nasjonale/kommunale smittevernsregler. Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål vedrørende dette.

BIDRA SOM LEDER I HÅKONS HALL?

Mandag 19. oktober kl. 10.00 åpner vi også opp for å sende inn ordinære lederønsker til EXPLORE 2021 som skjer i Håkons Hall 28. desember – 1. januar. Grunnet covid, og de retningslinjene og restriksjonene dette pålegger oss som arrangør, vil det også være begrenset antall lederplasser. Får du ikke plass eller mulighet til å bidra på EXPLORE 2021 håper vi derfor du har lyst og mulighet til å bidra i @home-konseptet slik at flest mulig ungdommer kan få en KRIKete nyttårsfeiring.