LOKALLAGSKAMPEN

Kjære deltaker! Du har klikka deg inn på lokallagskampen, og lurer gjerne på hva det er? Svaret finner du her!

Hva er lokallagskampen?
Under denne uka på KRIK Action vil Maren og Endre på lokallagstanden arrangere lokallagskampen, som er for alle deltakere på leir! Konkurransen går ut på at man må svare på lokallagquizen vår, som ligger i en link nederst på siden. Quizen inneholder diverse ulike spørsmål om KRIK og lokallag. I besvarelsen kan man bruke alle hjelpemidler man ønsker. På torsdag trekker vi to heldige vinnere som har svart alt riktig på quizen, til å delta i finalen av Lokallagskampen 2019 på miljøtorget samme kveld.

Finalen i lokallagskampen er en utfordrende hinderløype på leirområdet. Den første over målstreken vinner vår hovedpremie bestående av:

  • Spikeball Kit
  • Flunkende ny KRIK-sekk
  • KRIK-frisbee

Trykk deg inn på linken under for å delta i konkurransen, og ta gjerne en prat med oss på lokallagstanden for å legge et godt grunnlag med kunnskap før quizen 😉

Lokallagslykkehjulet
Selv om finalen av lokallagskampen ikke arrangeres før i slutten av uka, er det ingen grunn til å fortvile! På lokallagsstanden vil vi hver dag snurre lykkehjulet for å gi deg mulighet til å vinne noen herlige premier. Hengekøye, KRIK-effekter og volleyball er noen stikkord! I hver trekning er det 20 ruter med KRIK lokallag man kan satse på. Prisen for å kjøpe en rute er 20kr.

Tidspunkter og premier for lykkehjulet: (Onsdag-fredag)
16:00: KRIK Frisbee
17:00: KRIK Volleyball
18:00: Hengekøye
19:00: KRIK Caps (ny 2019!)

22:00: Vanntett sekk fra KRIK
23:00: KRIK Collegegenser (ny 2019!)

På fredag kveld klokka 22:00 har vi en ekstra stor trekning med et Spikeball Pro Kit.

Ses på lokallagsstanden!