TALERE

Bjørn-Inge Aurdal
Tirsdag kveld og onsdag morgen
Bjørn-Inge er 39 år ung, kommer fra Sykkylven på Sunnmøre, men bor delvis i Ålesund og på Island (!) der han jobber for Laget og gjør Jesus kjent på skolene! #verdasbestejobb. Bjørn-Inges beste KRIK-minne går tilbake til en skiweekend med studentKRIK Trondheim da studentene fikk oppdage hvem de er i Guds øyne på et bibelstudie de hadde på turen. Av fun facts er det MYE å ta av, men en liten topp 3-liste kan vi likevel unne oss før helga sier hei: 1) Han har blitt arrestert for å ha tatt seg ulovlig inn i Kasakhstan (ikke bra), 2) Han har slaktet en hest med kniv (vi velger å ikke kommentere) og 3) Han kan få en sene på høyreleggen til å stå rett ut (sykt, men gøy! Og egentlig ganske imponerende). Da har vi alle et lekent bilde av Bjørn-Inge og opptil flere samtaleemner å kaste oss over når vi møter Bjørni
Kamilla Minde
Onsdag kveld og torsdag morgen
Kamilla har vært aktiv i KRIK i mange år og jobber i dag som barne- og ungdomspastor i Kvitseid pinsemenighet. Kamillas beste KRIK-minne er uten tvil det ÅRET (!) hun var stab på KRIK Bali. Ellers kan det nevnes at hun både er vims og strukturert på samme tid - en kombinasjon av egenskaper hun per i dag lever lykkelig med. Vi håper hun husker å notere ned ACTION-datoene i kalenderen og gleder oss til å se og høre Kamilla i juni!
Daniel Brændeland
Torsdag kveld og fredag morgen
Daniel (23) er opprinnelig fra Grimstad, men bor i dag i hovedstaden der han jobber som ungdomsarbeider i Oslo misjonskirke Betlehem. Daniels beste KRIK-minne er uten tvil da da han ble sammen med kjæresten sin natta mellom lederdagene og ACTION (WOW!). Av øvrige fun facts kan vi nevne at han IKKE klarer å rydde rommet sitt hvis ikke han gjør noe annet samtidig, som eks. å høre på musikk, podcast eller lydbok! Damer og herrer, jenter og gutter: Gi Daniel knoken, en high five eller en tommel opp! Vi gleder oss!
Hilde Kristine Sando Modalsli
Fredag kveld og lørdag morgen
Hilde bor i dag i Hurdal der hun jobber som både prest (og tvillingmor). Wow! Ellers kan det nevnes at hun har en KRIK-CV på høyde med magasuget i Sommarland, hun blir flau av skåling og hun kan også skryte på seg en femte visdomstann. I juni tar hun turen til Bø for å dele av sin visdom og sin kjærlighet for Jesus. Gi denne nydelige dama en velfortjent like og hilsen!