TALERE

Halvard Hauge Roaldsnes
Søndag kveld og mandag morgen
Neste taler ut leverte to knallsterke taler på EXPLORE 2019 og nå gjør han et etterlengtet comeback på ARENA. Halvard Hauge Roaldsnes kan beskrives som en natur- og sukkerglad sunnmøring med STOR passion for Gud og kirke! 29-åringen har bakgrunn som som både gamer og lokallagsleder i KRIK Valderøy, men akkurat NÅ jobber han som pastor i Filadelfiakirken Grünerløkka i Oslo. Tøft! I sommer tar han turen til Dvergsnestangen for å tale for oss og vi gleder oss noe voldsomt! ARENA-folk(ens): Gi en raus applaus og en leken like til Halvard!
Silje Kvamme Bjørndal
Mandag kveld og tirsdag morgen
Siste taler ut på ARENA omtales ofte som KRIK-kaptein og LEDE(r)stjerne og er, etter all sannsynlighet, verdens hyggeliste og mest sprudlende dame med general i stillingstittelen. Vi snakker selvfølgelig om KRIKs eminente og entusiastiske generalsekretær: Silje Kvamme Bjørndal! Denne dama stråler om kapp med solen, snakker på både inn- og utpust og er minst like klok som de tre vise menn til sammen. Skulle du være i tvil om Silje er i nærheten kan du bare lukke øynene, spisse ørene og lete etter lyden av stiletthæler som treffer underlaget eller en kvinne med bergensdialekt som bruker ordet "situasjon" mer enn alle du kjenner til sammen. Silje er med andre ord ei dame det er LETT å legge merke til, LETT å bli kjent med og LETT å bli glad i. Vi anbefaler selvfølgelig at du stiller deg i kø allerede nå og sikrer deg plass på første benk i møteteltet. KRIK-venner og ARENA-helter: Gi en leken like til #krikgeneralen Silje! (som du også kan følge på Snap). Vi snappes!
Erika Vestre
Tirsdag kveld og onsdag morgen
Taler nummer fire har kanskje leirens vakreste navn og fineste smil. Erika Vestre er 24 år gammel, studerer til å bli lærer og er ellers en livsglad jente som elsker å få den gode drøsen over en kaffekopp. Hun er evig tidsoptimist, elsker flamingoer og spiser ALLTID is og dessert med liten skje slik at den varer lenger #lifehack. Nå gleder hun seg skikkelig til å tale på ARENA fordi hun er fan av sol, idrett, phete ungdommer og Jesus! Vi håper hun kommer frem i tide og gleder oss til å dele en is med henne (på en rosa flamingo?) på Dvergsnestangen.
Øystein Gjerme
Onsdag kveld og torsdag morgen
Første taler ut ELSKER (av alle ting) stein, fjell og muring. Ser denne fyren et steingjerde eller et steinhus stopper han gjerne bilen for å ta en ekstra titt. I tillegg til denne interessen har han et helt spesielt forhold til et annet mineral: SALT! I alle fall nesten. 43-åringen fra Bergen er hovedpastor og grunnlegger av Salt Bergenskirken. WOW! Ved siden av dette forkynner han ofte på ulike konferanser, utdanningsinstitusjoner og i menigheter. Venner, følgere og alle som skal på ARENA: Henda i været for Øystein Gjerme!
Bjørnulf Tveit Benestad
Torsdag kveld og fredag morgen
Neste taler ut trenger knapt en introduksjon, men noen stikkord og et (for)bilde skal du likevel få: Idrettsprest, podcast-konge, super-pappa og en skikkelig erfaren ARENA-taler!