SEMINARER

Krussetreff

Er du russ i år? Da er du ekstra heldig, for da er du invitert på russetreff på Explore! På russetreffet blir du kjent med andre som er russ i år, du får input på russetida og du får selvfølgelig digg snop! Det kan til og med hende det blir en liten overraskelse! Håper så mange som mulig av dere som er russ i år vil komme!

Golfrommet
Søndag 15:30

Tro og toppidrett:

Satser du på idretten din? Og lurer på hvordan det er å være en kristen i et toppidrettsmiljø? Proffsyklist Jonas Orset har ryddet plass i både kalenderen og treningsdagboka, og nå tar han turen til EXPLORE for å henge med oss! Jonas skal ha ansvar for toppidrettsgruppa på leir, og nå gleder han seg skikkelig til god trening, godt selskap og masse hyggelig hengings. I tillegg skal han ha et spennende seminar om tro og toppidrett som alle bør få med seg!

Trenger du å snakke om hvordan man kan være kristen i idrettslaget, som toppidrettsutøver eller noe annet så er det bare å ta kontakt med Jonas på 41633886

Hovedscena
Søndag, 16:45

Jeg tror jeg tror:

er et sted for deg som lurer på noe om tro. Kanskje har du begynt å lure på om du tror, kanskje har du spørsmål om tro, er usikker på hva tro er for noe, hva det vil si å tro, eller hvordan tro og liv henger sammen? Her er det lav terskel og alle spørsmål velkomne – spesielt de du tenker du burde visst svaret på fra før! Sees vi?

Golfrommet
Søndag, 21:00
Mandag, 21:00