TALERE

Kristin Hauge Roaldsnes
Lørdag kveld og søndag morgen
Fjerde taler ut er fantastiske Kristin Hauge Roaldsnes som er pastor i Filadelfiakirken Majorstua. Kristin gleder seg til noen helt RÅ dager med mye bra aktivitet, henging med nye og gamle venner og ikke minst til å lære mer om Jesus!
Daniel Brændeland
Mandag kveld og tirsdag morgen
Daniel Brændeland har talt på ACTION opptil flere ganger, og nå tar han endelig (og for første gang!) turen til EXPLORE! Vi gleder oss skikkelig til å høre hva denne blide, likbare og festlige fyren har på hjertet!
Silje Kvamme Bjørndal
Mandag morgen og tirsdag kveld
Denne dama sprudler som en flaske champagne(brus) hver dag, og det passer bra når hun skal tale for oss på selveste nyttårsaften! Silje Kvamme Bjørndal er generalsekretær i KRIK, men mest av alt er hun et fyrverkeri av ei dame som det er vanskelig å ikke legge merke til. Enten hører du latteren og gledesropene hennes. #Gledings! Hvis ikke er det stor fare for at du ser noen fargerike, flagrende skjørt suse forbi i høyt tempo. I tillegg er Silje ekstremt reflektert og kunnskapsrik – med Jesus trygt og godt plassert i hjertet.
Bjørnulf Tveit Benestad
Søndag kveld og onsdag morgen
Bjørnulf Tveit Benestad er både idrettsprest og podkast-konge i KRIK, og i romjula tar han turen til EXPLORE for å tale for oss! Flere som gleder seg til ordentlig vinter og tidenes nyttårsfeiring på Lillehammer?