GLOBALMARKED

Husk å kjøpe KRIK-dollars til globalmarkedet i kveld! Dette kan du gjøre etter aktivitet i dag. 25 KRIK-dollars = 10 kroner. Vi kan melde om at en DJ er på vei!
Og til alle dere som har bod: Dere må gjøre klar boden før møtet.

På søndag skal vi ha globalmarked utenfor møteteltet. Da kan både konfirmanter og ledere lage boder til inntekt for barne- og ungdomsprosjekter i Kambodsja og Uganda. For eksempel kan man selge mat, flette hår, ha konkurranser, være levende radio osv. Det er bare fantasien som setter grensene! Mest kreative bod og den boden som samler inn mest får en liten premie! Man melder på boden sin i globalbanken på grusen foran møteteltet. På selve globalmarkedet, bruker vi globalpenger som kan bli kjøpt i globalbanken, så det kan være lurt å kjøpe globalpenger før selve globalmarkedet begynner. På selve globalmarkedsdagen får vi alle muligheten til å teste andres boder til inntekt for en god sak!

På globalmarked har vi muligheten til bidra til å skape steder for ungdom der de kan vokse som ledere! Vi gleder oss veldig! Hva skal du finne på til globalmarkedet?