TALERE

Ole Kristian Bratseth
Onsdag kveld og søndag morgen
Ole Kristian (30) kommer fra Trondheim, er nygift og bor på Ranheim. Til daglig jobber 30-åringen som prest i Heimdal kirke. Når han ikke har på seg prestekjolen, bruker Ole Kristian mye tid på fotball. ELSKER alt som heter ballidrett! Fun fact: Forkjemper for trønderidrettene basse og skotthyll!
Per Anton Leite
Torsdag morgen og kveld
Per Anton (48) er trønder på sin hals, er gift med Inger Lise og har tre døtre. 48-åringen jobber til daglig som prest på Stjørdal hvor han elsker å snakke med ungdom om tro! På fritiden prioriterer han gjerne lange bilturer og bratte fjellturer. Fun fact: Fryktelig hekta på sjokolade.
Elisabeth Lund
Fredag morgen
Elisabeth Lund skal tale for oss denne dagen.
Ingunn Margrete Høivik
Fredag kveld
Prest. Opprinnelig fra Bergen. Er gift og har tre barn. Bodd i Oslo og Kirkenes.
Eirik Jørgensen
Lørdag morgen
Eirik (28) kommer fra Kristiansand, bor på Melhus, er gift og har to barn. 28-åringen har vært aktiv i KRIK siden 15-årsalderen, og jobber i dag som kateket i Byåsen kirke. I tillegg til begeistringen for KRIK og kirka er fotball og løping to favoritter! Fun fact: Tisset på et strømgjerde som 5-åring, midt på natta.
Bjørnulf Tveit Benestad
Lørdag kveld
Idrettsprest og skiboms. Jobber i KRIK og har sagt at skal hoppe på ski i Holmenkollen før årskiftet. Bjørnulf er også å høre som vert av KRIKs podcast "Hva føler du nå".