- Vi skulle gjerne hatt med Silje for et lengre strekk, skriver styreleder Erlend K. Haus i dagens pressemelding. Nå søker KRIK en ny generalskretær.
Foto: Torkild Groven
Publisert: 11.08.20

Skrevet av: Landsstyret v/ styreleder Erlend K. Haus
KRIK søker ny generalsekretær

Det er med vemod at KRIKs landsstyre har mottatt oppsigelsen til generalsekretær Silje Kvamme Bjørndal. Vi skulle gjerne hatt med Silje for et lengre strekk, men takker for innsatsen gjennom en viktig og intens periode i organisasjonens liv. Silje har gitt tydelig uttrykk for at det er et vanskelig valg å forlate en organisasjon, stilling og stab hun trives så godt med. Hun understreker at jobbskiftet således ikke er forårsaket av nåværende arbeidssituasjon, men utelukkende handler om muligheten for å utnytte fagkompetansen sin enda bedre i stillingen hun går til som generalsekretær for stiftelsen Areopagos. Hennes siste arbeidsdag i KRIK blir 30.11.20.

KRIK er, til tross for korona-avlysninger i vår og sommer, på et veldig godt sted. En fantastisk engasjert gjeng både i staben og av frivillige har sørget for at det i 2019 ble satt enda en solid medlemsrekord, og aktivitetene resulterte i grønne tall for første gang på flere år.

I begynnelsen av august samlet vi 200 idrettsglade KRIKere i Grimstad, til det rykende ferske og koronatilpassede leirkonseptet CAMP 20+, hvor stemningen var upåklagelig og Jesus stod i sentrum. I oktober gleder vi oss stort til å sparke i gang en helt ny konfACTION i Trøndelag, og i november ser vi frem til et lekent 30 årsjubileum for KRIKs lokallag.

Styret i KRIK er forventningsfull til hva en ny lagleder kan bringe til en sunn og dynamisk organisasjon og stab, som er klar for videre utvikling og vekst – for å bringe visjonen om trosglede, idrettsglede og livsglede til enda flere i tiden som ligger foran!

Stillingsutlysningen til ny generalsekretær finner du her.

Tips gjerne noen du vil ha som KRIK-kaptein for det neste strekket, eller kanskje er det deg?