KRIK PULS 2024

2. - 5. januar

Hermon Høyfjellssenter


Velkommen til KRIK PULS 2024!

PULS byr på fire dager med vakker natur, aktivitet, fellesskap, sang og musikk, foredrag, seminar, og godt bordfellesskap. Under tema «utholdenhet» skal vi få høre mange dyktige foredragsholdere og forkynnere.

Bidragsyterne for PULS 2024 er: Andreas Hegertun, Søster Hildegard fra Lunden Kloster, Jann Even Andresen, Kristin Graff-Kallevåg, Ingunn Aadland, Audun Haga og Jan Erik Larssen og Vegard Husby m. fl.

Nytt av året er en valgfri mulighet til å ta 5 studiepoeng i faget «Kropp, idrett og sårbarhet i trosopplæringen» som gjøres i samarbeid med MF. Les mer under «Trosopplæring». I tillegg vil det også i 2024 være et kurs fra Kirkens SOS v/Audun Haga, «God å snakke med».

Vertskap for kurset er Hermon Høyfjellssenter i Hovet, Hallingdal, med det beste de har av mat og fasiliteter. Vi anbefaler å ta tog til Geilo stasjon. Vi setter opp buss både ved ankomst (rundt kl 16) og avreise etter avslutningsmøtet på fredagen (avreise fra Hermon rundt kl 10.30).

Vi gleder oss til å se deg på PULS 2024!

 

Påmeldingen for PULS 2024 åpner 14. september

Har du ikke bruker på Min Side fra før, eller har glemt passordet ditt? Fyll inn mobilnummeret ditt og trykk på «Ny bruker». Fyll ut skjemaet og du er i gang. Når du er innlogget på Min Side kan du trykke på «Leir» som du finner i menyen til venstre. I listen over arrangementer vil du da finne PULS. Gå videre og velg aktivitet og romalternativ. Husk at adressen du fyller inn er den adressen PULS-fakturaen kommer til.

PULS har en jevn rytme bestående av Morgenpuls (foredrag), Maxpuls (aktivitet i løype, bakke, fjell, med eller uten instruksjon), seminarer og til slutt Hvilepuls (foredrag).

Tirsdag 2. januar
17.00 – Ankomst
17.30 – Instruktørmøte
18.30 – 20.00 – Velkomstmiddag
20.30 – Kveldspuls
22.00 – Samling i aktivitetsgrupper
22.00 – Kaffe og te

Onsdag 3. januar
07.45 – Bønnepuls
08.00 – Frokost
09.00 – 10.00 – Morgenpuls
10.30 – 12.30 – Maxpuls
12.30 – 13.30 – Lunsj
13.30 – 16.00 – Instruksjon/fritid
16.30 – Kaffe og hjemmebakst
17.00 – Seminar
18.30 – Middag
21.00 – Hvilepuls
22.30 – Kaffe og te
22.45 – Bønnepuls

Torsdag 4. januar
07.45 – Bønnepuls
08.00 – Frokost
09.00 – 10.00 – Morgenpuls
10.30 – 12.30 – Maxpuls – Instruksjon
12.30 – 13.30 – Lunsj
13.30 – 16.00 – Instruksjon/fritid
16.30 – Kaffe
17.00 – Seminar
17.00 – Korseminar
18.30 – Middag
20.00 – Hvilepuls
22.30 – Kaffe og te
22.45 – Bønnepuls

Fredag 5. januar
08.00 – Frokost
09.00 – Gudstjeneste m/nattverd
Vegard Husby

Audun Haga

Mange års erfaring som prest, nå leder for Kirkens SOS i  Telemark. Er med i arrangementskomiteen til PULS og har vært en gjenganger på PULS i mange år!

Vegard Husby

Generalsekretær i KRIK! Solid formidler med stort hjerte for KRIK, ungdom og kirken. Prest, med mange års erfaring fra Storsalen Menighet.

Jann Even Andresen

Pastor i Norkirken Trondheim, drøye 60 år gammel og store deler av hans aktive yrkesliv som pastor har vært nettopp her. En taler med troverdighet, ydmykhet og et hjerte for mennesker og Gud.

Andreas Hegertun

Forstander i en av Norges største frikirker, Filadelfiakirken Oslo. Hegertun er en pastor med stort engasjement for både menighet, by og samfunn, og formidler med stor troverdighet og tyngde. Skribent og samfunnsdebattant.

Søster Hildegard

Maria Hildegard Koch av Barmhjertigheten født 1946, er opprinnelig fra Tyskland. Hun trådte inn i dominikanerorden i 1967 i Tyskland, hvor hun i 23 år var leder av et bofellesskap i en barnelandsby utenfor Köln. Hun har en bred bakgrunn som pedagog og lang erfaring som sjelesørger og foredragsholder. Ved siden av hennes tjeneste som sjelesørger og rådgiver gjør hun tjeneste på Lunden kloster som gjestesøster og klosterets forvalter.

 

Kristin Graff-Kallevåg

Førsteamanuensis i systematisk teologi ved MF. Forsker på langdistanseløpere og teologi samt hvordan prester preker om tema knyttet til idrett. Har også forsket på hvordan ungdom teologiserer rundt synd, skam og skyld.

Ingunn Aadland

Førsteamanuensis i bibelfag og Det gamle testamentet ved MF. Forsket på bruk av bibeltekster og barnebibeltekster i trosopplæringen, samt på hvordan kjønn blir presentert i tilknytning til barnebibler.

Jan Erik Larssen

Programleder, foredragsholder, radioandaktsholder, inspirator og humorist. Trofast på PULS og mye til stede i KRIK, som både taler og lederveileder.

I samarbeid med MF KOM, arrangerer vi også i 2024 en egen seminarrekke spesielt rettet mot trosopplæring. Seminarene og en del av hovedforedragene er skreddersydd for deg som jobber med trosopplæring (uansett stilling) i kirka, og som ønsker faglig utvikling og erfaringsutveksling med kolleger.

I år har KRIK og MFkom gleden av å tilby muligheten for å ta 5 studiepoeng gjennom denne seminarrekken under overskriften «Kropp, idrett og sårbarhet i trosopplæringen».
MF stiller på KRIK PULS med to forelesere som utgjør Trosopplæringsrekka og har seminarer inn mot faget “Kropp, konkurranse og kristendom” som gjøres eksklusivt på KRIK PULS. “Idrett og religion er to områder av samfunnet som av og til overlapper og interagerer. Dette emnet fokuserer på forholdet mellom kristendom og idrett. Eksempler på tilfeller der kristendom og idrett møtes er når idrettsutøvere korser seg på friidrettsbanen eller når idrettsaktivitet skjer i rammen av kirkens trosopplæring. Hva skjer når kristendom og idrett møtes? Dette emnet har et særlig fokus på menneskesynet i slike møter.” Du kan lese mer om emnet og arbeidsform på denne lenken.

Aktivitetstilbudet på PULS er nivådelt for å favne både deg som ikke er spesielt aktiv, og deg som ikke er fornøyd uten at lua er gjennomsvett. Vi har kompetente instruktører for alle nivå på alle aktiviteter. På fjellskitur og gågruppe består mye av kompetansen på det å kunne skape god stemning. Og du. Trenger du bare en formiddag i bassenget, er det selvfølgelig frihet til det!

ALPINT

Instruksjon for nybegynnere og viderekommende. Deles inn etter nivå.

TELEMARK

Instruksjon for nybegynnere og viderekommende. Deles inn etter nivå.

SNOWBOARD

Instruksjon for nybegynnere og viderekommende. Deles inn etter nivå.

LANGRENN TUR

Rolige, gode og flotte skiturer i løype både i skogen og på fjellet.

LANGRENN TEKNIKK

For turløpere, de som liker å konkurrere med seg selv, og de som ønsker strørre glede i skisporet.

LANGRENN KONDIS

Lange gode og svette turer med god fart og PULS på terskel. Mulighet for tips og triks og mye frihet til å legge opp turen selv.

GÅGRUPPE

Enkle daglige gåturer.

Dette er gjeldende priser:

  • Dobbeltrom på hotellet, per person : 4050,-
  • Enkeltrom på hotellet: 4650,-

KRIK-medlemmer får kr 400,- i medlemsrabatt.

Prisene dekker kost, losji, kaffe, opplegg, foredragsholdere og instruksjon. Kjøp av heiskort for de som skal i bakken kommer i tillegg.

Som vanlig har vi studentrabatt for studenter på vei ut i kirkelige stillinger. Vi legger selvsagt kvalitets-lista høyt for både instruksjon og foredrag. PULS skal engasjere, inspirere og utfordre både ansatte og engasjerte i kirka, personlig og faglig.

  • Avslag på kr 1095,- (tilsvarende -30% av billigste rom. Mellomlegget for andre typer rom kommer i tillegg). Øvre aldersgrense: 30 år. Du kan benytte deg av studentrabatten om du er 29 eller yngre i 2023.

PULS faktureres i 2023. Det kan være greit om du ønsker å bruke trosopplæringsmidler på å reise på konferansen. Meld ifra om du heller ønsker fakturadato i 2024.

Stabsrabatt! Kommer dere som stab, ta kontakt med samuel@krik.no for mer informasjon.

For ansatte i kirka: Deltakere søker både trosopplæringsmidler, retreatmidler og kursmidler fra både menighetsråd, fellesråd og bispedømme for å delta.

Er dere en hel stab som reiser sammen? 
Send mail til for mer info

Spørsmål?
samuel@krik.no
Telefon: 22 58 80 20
Stolt sponsor av KRIK