Puls-logo og skikjørere i bakgrunnen

7. - 11. januar

Geilo


PÅMELDING

PULS er KRIKs fjellkonferanse for kirke- og organisasjonsansatte og går av stabelen 7.-11. januar 2019. PULS er en inspirasjonskonferanse, på grensen til retreat, for kirke- og organisasjonsansatte. PULS har engasjerende faglige foredrag og seminarer, og mye rom for erfaringsutveksling og nettverksbygging, kombinert med vinteraktivitet med instruksjon på alle nivå og et godt åndelig og sosialt fellesskap.


Påmeldingen starter 9. oktober på KRIK – Min side.

Har du ikke bruker fra før, eller har glemt passordet ditt? Fyll inn mobilnummeret ditt og trykk på «Ny bruker». Fyll ut skjemaet og du er i gang. Når du er innlogget på Min Side kan du trykke på «Leir» som du finner i menyen til venstre. I listen over arrangmenter vil du da finne PULS. Gå videre og velg aktivitet og boforhold. Husk at adressen du fyller inn, er den adressen PULS-fakturaen kommer til.

Trenger du hjelp med påmelding?
Ta kontakt på krik@krik.no

 

PULS handler om livet og tjenesten. På PULS skal du kjenne at du lever – både som menneske og som Guds medarbeider. PULS er et sted for avkobling og påkobling, hvor du kan nyte – slippe og yte, en kilde til energi, humør og kunnskap. PULS har en jevn rytme bestående av Morgenpuls (foredrag), Maxpuls (aktivitet i løype, bakke, fjell, med eller uten instruksjon), seminarer og til slutt Hvilepuls (foredrag). Rammene for kurset stilles av Bardøla Høyfjellshotell, med det beste de har av mat og fasiliteter. Vi ønsker deg velkommen til fem flotte dager med mye glede gjennom aktivitet, fellesskap, sang og musikk, foredrag og bordfellesskap på Bardøla Høyfjellshotell, Geilo.

«PULS er noe helt spesielt for meg, – både for kropp og sjel. Vennskap. Kollegafelleskap. Utfordrende foredrag og god forkynnelse. Og så masse friluftsliv. For en kombinasjon!»
– Tor Singsaas, tidligere biskop i Nidaros.

«For meg er PULS den beste måten å starte opp etter jul: Fysisk aktivitet, natur, påfyll til tanke og arbeid. Jeg får pustet ut og tid til å fylle kropp og sinn med ny energi ved starten av et ferskt arbeidsår».
– Gunnhild Nordgaard Hermstad, kapellan i Nordberg menighet.

Har du spørsmål om PULS eller påmelding, er det bare å sende en mail til puls@krik.no, eller ringe 22588025

Er dere en hel stab som reiser sammen? Send mail til puls@krik.no for påmelding. Vi gir rabatt til deltaker nr 4, 5, 6 osv fra staben din!

Jeg har deltatt på PULS de siste 20 år.  Kurset gir meg faglig og åndelig påfyll, inspirasjon og overskudd. Kurset preges av høy kvalitet på foredragsholdere, god tid til samtaler, erfaringsdeling  og lek i Guds frie natur.  Staben i Lommedalen menighet, der jeg var sokneprest, dro på PULS som stabstur med stort utbytte. Felles opplevelse som start på et nytt semester. Som prost oppfordrer jeg prester og andre kirkelige medarbeidere til å delta. De vender tilbake til menighetene med glimt i øye og styrket motivasjon til tjeneste i Guds rike. Og i tillegg kommer noen i gang med trening og det har vi vel alle godt av.
– Gunnar Næsheim, Prost i Bærum

  • Dobbeltrom per person : 5040,-
  • Hytte per person, dobbeltrom: 3990,-
  • Enkeltrom: 5840,-
  • Hytte per person, enkeltrom: 4400,-
  • Student, dobbeltrom: 1995,-

Prisene dekker kost, losji, kaffe, opplegg, foredragsholdere og instruksjon. Kjøp av heiskort for de som skal i bakken kommer i tillegg.

Bestiller du «Hytte, to på rom», «Dobbeltrom», eller «Student», må du sende mail til puls@krik.no med beskjed om hvem du ønsker å bo med.
Ved påmelding uten ønske, vil du bli plassert med en av samme kjønn.

Husk: Mange deltakere støttes av bispedømme-, menighets- og fellesråd (f.eks. kurs- og retreatmidler) eller trosopplæringsmidler. Vi fakturererer i 2018.

Årets program er foreløpig i snekkerboden, og er på god vei til å bli spikret.

Til nå kan vi friste med disse foredragsholderne:

  • Silje Kvamme Bjørndal: Doktor theol fra MF, rådgiver for Krf, aktiv samfunnsdebattant og en engasjerende foredragsholder.
  • Jan Erik Larssen: Programleder, foredragsholder, radioandaktsholder, inspirator og humorist. Trofast på PULS og mye tilstede i KRIK, som både taler og lederveileder
  • Stein Reinertsen: Biskop i Agder og Telemark, med lang og bred erfaring som teolog, prest i Den norske kirke, taler og foredragsholder.
  • Ulrica Stigberg: Forfatter, foredragsholder og prest i Fryshuset i Stockholm – et samlingssted for ungdom. Aktuell med sin sjette bok «Mitt ibland oss», med undertittelen «kurkans utmaning kring nätpornografi».
  • Per Arne Dahl: Biskop emeritus, anerkjent og versatt som forkynner, foredagsholder, samtalepartner og -leder.

Temaet for KRIK PULS 2019 er barmhjertighet. Dette store, meningsfylte, innholdsmettede og kanskje utbrukte, eller umoderne, ordet vil danne overskriften for samlingen. Vi tror at å pakke et stort ord som dette ut på nytt, fra forskjellige vinkler og utgangspunkt, i stedet for å pakke dem ned og bort, vil kunne være med på å utfordre, engasjere og inspirere oss som ansatte og engasjerte i kirke og organisasjon, og oss som del av Guds kirke på jord.

Hva er barmhertighet i dag? Hva er et barmhjertig medmenneske, eller kirke? Hva betyr det, i seg selv, og for oss? Vi håper og tror at vi med dette kan åpne noen spennende og kanskje nye perspektiver på oss selv som ansatte, tjenere, mennesker, Guds barn og som kirke.

«Det er barmhjertighet jeg vil ha» – Jesus, i Matteus 9:10.

Gled dere!

 

På PULS 2019 kan du velge mellom instruksjon i følgende aktiviteter (forbehold om endringer frem mot påmeldingsstart):

ALPINT

Instruksjon for nybegynnere og viderekommende. Deles inn etter nivå.

TELEMARK

Instruksjon for nybegynnere og viderekommende. Deles inn etter nivå.

SNOWBOARD

Instruksjon for nybegynnere og viderekommende. Deles inn etter nivå.

LANGRENN TUR

Rolige, gode og flotte skiturer i løype både i skogen og på fjellet.

LANGRENN TEKNIKK

For turløpere, de som liker å konkurrere med seg selv, og de som ønsker strørre glede i skisporet.

LANGRENN KONDIS

Lange gode og svette turer med god fart og PULS på terskel. Mulighet for tips og triks og mye frihet til å legge opp turen selv.

GÅGRUPPE

Enkle daglige gåturer.


Spørsmål?
bjornulf@krik.no
Telefon: 22 58 80 20