19. oktober - 1. november

Hele landet


PÅMELDING

19. oktober – 1. november skal KRIKere over hele landet være med på årets viktigste challenge. Sammen skal vi pushe sponsorer, pushe kroppen og pushe grenser når vi som et lag, men også mot hverandre, tar push-ups for Kambodsja!

I løpet av en leirsommer samler vi normalt sett inn flere hundretusen kroner til KRIKs internasjonale arbeid – gjennom sponsorløp, turneringer, globalmarked og andre kreative påfunn. Da årets leirsommer ble avlyst mistet vi denne muligheten. DERFOR er det viktigere enn noen gang at DU blir med på årets Push-up challenge – enten som pusher, eller som sponsor!

Klikk deg inn på challenge.krik.no før eller i løpet av perioden – og registrer dine push-ups og sponsorer!


I KRIK Push-up challenge tar vi push ups (i valgfri form) for å samle inn penger til et godt formål. I år går pengene til prosjektene KRIK støtter i Kambodsja. Hver push-up du tar i løpet av perioden har en verdi – avhengig av antall sponsorer du samler inn, og hva hver sponsor er villig til å gi. Jo flere sponsorer du har, og jo flere push-ups du tar – jo flere ungdommer i Kambodsja får oppleve idrettsglede, trosglede og livsglede gjennom lokale og livsviktige prosjekter som vi støtter i Kambodsja.

Og du? Samler du inn minimum 1000 kroner i løpet av perioden er du automatisk med i trekningen av et gavekort for TRE personer på INDOOR SKYDIVE! Hvor kult er ikke det? Spread the word!

I tillegg til at du konkurrerer med deg selv, kan du også konkurrere mot og med andre. Opprett et lag eller en gruppe på challenge.krik.no, sjekk ut leken statistikk og se grafene skyte i været når du og gjengen, familien, lokallaget eller KRIK-linja pusher dere til topps i konkurransen. Her er det bare å vise muskler og la dere trigge av gruppekampen. Og husk: Fysisk form eller push-ups-erfaring har ingenting å si for å være med.

Klikk deg inn på challenge.krik.no før eller i løpet av perioden – og registrer dine push-ups og sponsorer!

  • Enkeltpersonensom samler inn mest penger: GoPro Hero8 + valgfri KRIK-genser. Kommer du på 2. eller 3. plass kan du velge deg en valgfri genser fra KRIK-butikken
  • Gruppen som samler inn mest penger: Beachflagg m/lagets navn + 1 spikeballsett + 2 volleyballer
  • Enkeltpersonen som tar flest push-ups: JBL-høyttaler + hengekøye + volleyball. Kommer du på 2. eller 3. plass kan du velge deg en valgfri genser fra KRIK-butikken
  • Gruppen som tar flest push-ups: Beachflagg m/lagets navn + 2 frisbeegolfdisker + 2 volleyballer

I tillegg er alle som samler inn minimum 1000 kroner i løpet av perioden automatisk med i trekningen av et gavekort for TO personer på INDOOR SKYDIVE!

Pengene som samles inn går til to ulike idrettsprosjekter som KRIK støtter i Kambodsja. På 70-tallet utførte Pol Pot-regimet et folkemord som kostet mange mennesker livet. Ringvirkningene av folkemordet er fremdeles synlige, og fattigdom og lavt utdanningsnivå er fortsatt et sentralt problem i landet. I tillegg er befolkningen svært ung, og det har sjeldent vært viktigere å støtte den fremvoksende ungdomsgenerasjonen enn nå. Gjennom prosjektene KRIK støtter i Kambodsja kan ungdommene komme seg bort fra miljøer preget av rus, gambling, alkohol og vold, som er en utbredt konsekvens av fattigdommen i landet. I stedet kan de samles til idrett og fellesskap, med Jesus i sentrum.


Spørsmål?
markus@krik.no