UNDERVISNINGSMATRIELL – PÅ SPORET AV NOE EKTE

I 2013 skrev Vegard Holm boken «På sporet av noe ekte», som ble utgitt på Luther Forlag. Siden da er boka vært brukt i mange ulike sammenhenger: Venner har lest og brukt den som utgangspunkt for samtale, menigheter har lest den sammen, og i KRIK er den blitt brukt på leir og i lokallag og i undervisning på KRIKs bibelskole på Bali. Den er også blitt brukt som gave, i samtalegrupper og i undervisning på høyskolenivå.

I 2017 har KRIK laget et eget kursmateriell basert på boken. Materiellet er utarbeidet av en redaksjon bestående av Anders Bjerke Os, Ole Kristian Bratseth og Fredrik Husby Bratseth.

Kursmateriellet består av et arbeidshefte og digitalt tilleggsmateriell. Arbeidsheftet består av et undervisningsopplegg som er godt egnet for både smågrupper, husfellesskap og lederkurs i menigheter, spesielt for ungdom over 16 år. Boken er godkjent av Kristelig studieforbund (K-STUD).

Bøker og arbeidshefte kan bestilles her. Bestiller du 10 bøker eller mer, får du 30% rabatt på dem og heftet med på kjøpet.

Klikk på bildene under for å laste ned presentasjonene. Du kan også laste ned alt i ett her. Lykke til!