- Jeg gleder meg til å lede KRIK-laget videre, forteller påtroppende generalsekretær Silje Kvamme Bjørndal.
Foto: Evelyn Pecori
Publisert: 31.01.19

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Silje Kvamme Bjørndal blir ny generalsekretær i KRIK

Silje Kvamme Bjørndal (37) er ansatt som ny generalsekretær i KRIK. Hun er utdannet ved NLA Høgskolen Bergen og MF vitenskapelig høyskole, hvor hun også har skrevet sin doktorgrad i systematisk teologi. Hun har bred erfaring fra både frivillighet, organisasjon og politikk.

Det er en glede å kunne presentere Silje Kvamme Bjørndal som vår nye generalsekretær. Det å være en organisasjon med tro, idrett og aktivitet i sentrum, og den stadig oppvoksende generasjon som målgruppe, krever kontinuerlig videreutvikling. Silje har et tydelig Jesus-fokus og en meget god formidlingsevne. I kombinasjon med hennes strategiske ferdigheter og teologiske kompetanse gjør dette henne til den rette generalsekretæren i KRIK, sier styreleder Erlend Klepsvik Haus.

Silje gleder seg til å ta fatt på den nye jobben og vil tiltre stillingen seinest 1. april.

Det er et fantastisk privilegium å få bli med på KRIK-laget og bygge videre på den kvaliteten og lidenskapen som kjennetegner denne organisasjonen. Jeg brenner for at unge mennesker skal finne trygge fellesskap, hvor de kan få vokse og utfordres, både i troen og på idrettsbanen. Med sin økumeniske tilnærming har KRIK en unik mulighet til å gjøre Jesus tilgjengelig for nye mennesker, på ulike arenaer. Sammen med alle ansatte og frivillige over hele landet gleder jeg meg til å lede laget videre det neste strekket, forteller Silje Kvamme Bjørndal.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med styreleder i KRIK, Erlend Klepsvik Haus (styreleder@krik.no/93827451).