KRIK Bali har fått bety mye for mange gjennom åtte gjennomførte bibelskolekurs, flere KRIK Surf-leirer og utallige folkehøyskole- og bibelskolebesøk.
Publisert: 10.04.19

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Siste semester på KRIK Bali

Våren 2019 ble siste bibelskolesemester for KRIK Bali. – Dette har vært et prosjekt i god KRIK-ånd, der engasjerte KRIKere med en sprø idé og drøm har blitt gitt muligheten til å prøve seg frem og sette i gang, sier ansvarlig i Norge, Bjørnulf Tveit Benestad.

Prosjektet har vært ledet av Jan Egil Reime, godt hjulpet av flere medarbeidere i oppstart og undeveis. KRIK Bali har fått bety mye for mange på mange nivå gjennom åtte gjennomførte bibelskolekurs, flere KRIK Surf-leirer og utallige folkehøyskole- og bibelskolebesøk. Kombinasjonen av Jesus og surf har truffet eventyrlystne KRIKere og også en del kirke- og KRIKefremmede. KRIK Bali har både vært «målet i seg» selv for mange, og for andre fungert som et trygt startpunkt for et reisehalvår i Asia. KRIK har sett stor verdi av Bibelskolen som en del av vår ledertrening, blant annet gjennom rekruttering og utrustning av ledere til leirene og lokallagene våre.

Dette er et eksempel på at KRIK er et sted og et fellesskap der store drømmer kan bli virkelighet, med kort vei fra idé til handling. Denne måten å starte og drive et prosjekt på betyr i den andre enden at det også er helt greit å avslutte på et tidspunkt vi er enige om, og det er det som skjer nå. Vi er takknemlige for innsatsen Jan Egil og de andre ansatte gjennom årene har lagt ned i KRIK Bali, for KRIK og for alle dette har fått ha betydning for, fortsetter Benestad.

Jan Egil vil fortsette å drive stedet som til nå har vært kjent som KRIK Bali, og ønsker både grupper og enkeltpersoner velkommen også i årene som kommer.