KRIKs familieleirer blir erfaringsmessig fort fulle. DU bør med andre ord være klar når startskuddet for din leir går.
Foto: Torstein Kiserud
Publisert: 21.02.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Sjekkliste for familiepåmelding

Skal du på familieleir i sommer? Da har vi laget en sjekkliste med ting og tang det kan være lurt å sjekke før påmeldingen starter!

1. SJEKK MEDLEMSKAPET DITT PÅ MIN SIDE.

Logg deg inn på KRIK – Min Side og sjekk at familiemedlemskapet ditt faktisk er betalt og i orden. Medlemmer får medlemspris under påmeldingen til familieleir, så her er det penger å spare. Husk også å dobbeltsjekke at alle familiemedlemmene i familien din er lagt til. Det gjør påmeldingen enklere for både deg og oss på påmeldingsdagen. Ta kontakt med oss på KRIK-kontoret (22 58 80 20/krik@krik.no) hvis du har spørsmål vedrørende medlemskap eller registreringen av det. (Tips: gjør dette i god tid før påmeldingsstarten, ikke samme dag).

2. VÆR SIKKER PÅ HVILKEN LEIR DU HAR TENKT DEG PÅ – OG NÅR DEN HAR PÅMELDINGSSTART

I KRIK har vi mange familieleirer (snikskryt) med ganske like navn, og det er i påmeldingens hete fort gjort å melde seg på feil leir! Dobbeltsjekk derfor hvilken leir du faktisk har tenkt deg på og hvilken dag den har påmeldingsstart.

3. SETT AV TID – OG VÆR KLAR!

Mange av familieleirene våre har de siste årene blitt fulltegnet på kun få minutter. Derfor anbefaler vi at du setter av litt tid før påmeldingen starter – slik at du ikke sliter med å logge inn akkurat når startskuddet går.

4. HVA HVIS MAN HAVNER PÅ VENTELISTE?

Hvis leiren blir full får du tilbud om å sette deg på venteliste. Tidligere har vi sett og erfart at flere på ventelisten får plass etter kort tid, så meld deg på ventelisten og hold motet oppe! Vi kan også anbefale deg å sjekke ut de andre familieleirene i KRIK dersom det ikke skulle bli plass på førstevalget.

Velkommen skal du og dere være på leir!