Planleggingen av historiens første KonfACTION Trøndelag er godt i gang. Nå gleder komiteen seg til å ta imot 180 spente konfirmanter.
Publisert: 01.09.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Snart klare for konfACTION i Trøndelag!

7. – 11. oktober inviterer KRIK, i samarbeid med DNK ved Nidaros bispedømme, til historiens første regionale konfACTION-leir i Trøndelag. Nå gleder komiteen seg over at det faktisk blir leir, og at 180 spente konfirmanter og ledere sammen kan skape minner for livet i Stjørdalshallen.

Leiren som opprinnelig hadde 370 påmeldte konfirmanter måtte nedskaleres til 180 deltakere. Selv om leiren nå blir mindre og litt annerledes enn først planlagt, er storkomiteen mer enn klare for å gi de 180 påmeldte konfirmantene en minneverdig konfirmasjonsleir – på skikkelig KRIK-vis.

Denne helgen var storkomiteen samlet i Gausdal for å finpusse på opplegget som blir KRIKs første regionale konf-leir. Både hoved- og idrettskomiteen består av studenter fra Trondheim.  I tillegg er menighetslederne som skal sende sine konfirmanter på leiren, fra henholdsvis Byåsen, Heimdal, Rissa og Hasselvika og Stjørdal, Skatval, Hegra og Lånke menighet, med på å planlegge leiren. Leiren er og blir med andre ord kortreist. Dét synes vi er stas!

Nå krysser vi fingrene og folder hendene for at både planleggingen og gjennomføringen av leiren går knirkefritt!

Les gjerne mer om KonfACTION Trøndelag her.