Sommeren blir ikke den samme uten...KRIK-leir!

Publisert: 30.01.18
Sommeren blir ikke den samme uten...KRIK-leir!

For mange er KRIK-leir på sommeren like viktig som sol, is og bading er for andre. Vi i KRIK ønsker å invitere alle som én med på leir i sommer – enten du er ny i gamet eller gammel leirtraver.

ACTION 2018:

Er du mellom 14 og 17 år? Da er du HJERTELIG velkommen på KRIK ACTION, 26. – 30. juni. Leiren finner sted i hyggelige Bø i Telemark, og er den perfekte måten å starte sommerferien på. Reis alene, sammen med en venn, eller dra med deg hele lokallaget. De gode opplevelsene og det gode fellesskapet på Bø camping venter på deg! Gira? Mer informasjon om KRIK ACTION finner du her.


ARENA 2018:

Kjenner du en dragning mot deilige sensommerdager på Sørlandet? Da kan ARENA være leiren for deg! 7. – 12. august inviterer KRIK deg som er mellom 16 og 22 år til feelgood og fellesskap i fjæra. Gjør deg klar for masse aktivitet og instruksjon, inspirerende morgen- og kveldsmøter, spennende seminarer og en god dose hengings i Hagekroa. Hva venter du på? Save the date(s) og bli med på moroa. Mer informasjon om KRIK ARENA finner du her.