Gjengen i KRIK Finland er evig takknemlige for pengegaven de fikk fra KRIK Norge i sommer.
Publisert: 23.11.18

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Sommerens innsamling til KRIK Finland ble en samlende suksess

I sommer gikk norske KRIKere sammen for å samle inn penger til KRIK-familiens yngste medlem, KRIK Finland. Resultatet? 316 000 kroner som kan hjelpe våre venner i øst med å nå sine drømmer og mål.

– Vi er ekstremt takknemlige for denne gaven, vi må jo bare takke. Vi kan garantere at pengene vil brukt på en god og fornuftig måte.

Det forteller Niko Ijäs, Generalsekretær og KRIK-linje-lærer i KRIK Finland.

I løpet av sommeren samlet familieKRIKere og ARENA-deltakere inn henholdsvis 206 000 og 110 000 kroner til KRIK Finland – som fortsatt er inne i en spennende etabliseringsfase. Pengene er nå overført til KRIK Finland og planene for 2019 er klare.

– Vi ønsker å fortsette satsningen på lokallag, vi ønsker å arrangere en innholdsrik dag for lederene våre, vi ønsker å arrangere en familieleir og vi ønsker å dra i gang en fotballskole for barn mellom 6 og 8 år. I tillegg vil vi fortsette det gode og spennende arbeidet som allerede er i gang rundt om i landet. Takk igjen for den viktige gaven vi fikk fra dere i KRIK Norge. Den betyr mye, avslutter en takknemlig og fornøyd Niko.

Sjekk ut den hyggelige takkefilmen her!