StudentKRIK Trondheim fyller Nidarosdomen

StudentKRIK Trondheim fyller Nidarosdomen
Publisert: 07.11.17
StudentKRIK Trondheim fyller Nidarosdomen

Førjulsgudstjeneste er stemning. Nidarosdomen er stor og mektig. KRIK er engasjerende og inkluderende. Så hva får man om man blander alt dette?

Svaret får du i Nidarosdomen onsdag 29. november kl. 20. 00 – når StudentKRIK Trondheim (SKT), i samarbeid med Studentprestene i byen, leverer julestemning, gåsehud, fellesskap og en salig pause fra eksamensstresset.

I fjor ble kirken nesten fylt til randen av studenter som trosset vær og vind og fant veien til den historiske domkirken. I år satser SKT på enda lengre kø og en kirke fylt med både rutinerte KRIKere og andre studenter som vanligvis ikke besøker kirken.

Midt i eksamensperioden er det fint å stikke hodet innom et varmt og inkulderende fellesskap hvor sjefen over alle sjefer, Jesus, står i fokus. StudentKRIK Trondheim er stolte og ydmyke over å kunne nå ut til så mange unge og engasjerte mennesker, og håper at akkurat du opptar én av Nidarosdomens 1850 plasser når de igjen gjentar den tradisjonsrike og raskt voksende førjulstradisjonen!

Velkommen!