Superonsdag på ARENA!
Foto: Kristiane Bekkestad, KRIK Media
Publisert: 30.08.23

Skrevet av: Vegard Husby
Tidenes leirsommer i KRIK!

På kontoret på Ullevål Stadion puster vi ut etter 14 vellykkede sommerleirer. 50 dager med leir gjennom skolens sommerferie. Tenk det.
Vi er takknemlige for 5000 mennesker sammen på leir, 1000 av dem som frivillige ledere.

Vi har doblet antallet på ARENA og HYBRID, foruten vekst på ACTION, KonfACTION og familieleirene.  CAMP20+ avsluttet et leir-maraton uten sidestykke, med 400 studenter og unge voksne klare for å vende tilbake til hverdagen.

Lettelsen over at vi har kommet oss gjennom alle aktiviteter uten alvorlige ulykker er stor, gleden over tilbakemeldingene enda større. Mest av alt er vi takknemlige for uforglemmelige øyeblikk for barn, unge og voksne. Erfaringer av at Gud er nær, at det er i Ham vi lever, beveger oss og er til.

Leir er en bærebjelke i KRIK sitt arbeid. Vi vet hva en leir kan gjøre med folk. Hva noen intense dager kan skape av vennskap, samhold og tro. Den neste måneden skal brukes til evaluering – for å gjøre ting enda bedre neste gang. I høstferien braker det løs igjen.

Videre skal vi glede vi oss over at lokallag er i gang igjen for semesteret, og at folk igjen kan få KRIK i hverdagen etter en fantastisk leirsommer!

 

Foto, KRIK Media:
Benjamin Høyland, Malin Haughom, Elida Helleland, Sunniva Traa, Jon Henrik Aas