Toppturer i Jostedalen

28. februar - 3. mars

Jostedalen


PÅMELDING

Denne langhelga er tenkt for deg som gjerne tar ei langhelg på ski og som kan like at du får et opplegg å være med på. Under toppturhelg i Jostedalen bor vi på Jostedalen Camping. Her sover, spiser og koser vi oss på kveldstid, mens dagene går med til ski og snø i fjella i området.


Leirpakken inkluderer overnatting, alle måltider og ledere som lar interesserte ta del i planlegging og gjennomføring av turer. Langhelga er for deg som er 19 år eller eldre.

Ved påmelding på Min Side betales en påmeldingsavgift på kr 400,-. (Påmeldingsavgiften refunderes ikke ved avmelding). I tillegg til påmeldingsavgiften kommer en faktura for leiren som blir tilsendt per post:

KRIK-medlemmer*:

  • kr 550,-

Ikke-medlemmer:

  • kr 850,-

* Medlemskap kun kr 100,-

Påmeldingen er i gang på KRIK – Min Side.

Her er det topptur som gjelder. Både telemark, rando og split-board egner seg. Turene arrangeres uavhengig av utstyr. Det kreves at dere medbringer fungerende og nødvendig ski- og skredutstyr. Dersom dere ikke har, må dette lånes. KRIK Ski har noe utstyr og kan være behjelpelig med utlån om dere tar kontakt i god tid før leir. Ta i såfall kontakt på ski@krik.no.


Spørsmål?
ski@krik.no