Vegard Husby (39) tiltrer stillingen som generalsekretær 1. november.
Foto: Christoffer Nohre
Publisert: 09.10.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Vegard Husby er KRIKs nye Generalsekretær

Det er en stor glede for styret å presentere Vegard Husby (39) som KRIKs neste generalsekretær. Vegard er prest og forkynner med solid ledererfaring, som også har vokst opp som KRIKer og fått oppleve at KRIK-fellesskapet tidlig formet ham som leder og kristen.

Vegard kommer fra stillingen som sjømannsprest i Los Angeles, hvor han og familien har bodd de siste to årene. Før det var Vegard hovedprest i Storsalen menighet i Oslo. Han har i tillegg kvalifikasjoner fra idrettsarenaen; det ryktes at han som 16-åring tok med seg det gjeveste trofeet fra Norway Cup, og av nyere dato fullførte han LA Marathon på 3 timer.

KRIK er en bevegelse av og med engasjerte ungdommer og frivillige, og styret har vært på jakt etter en leder som kan inspirere og utruste våre fantastiske KRIKere gjennom det neste strekket. Vegard har både erfaringen og egnetheten til å gjøre nettopp dette, i tillegg til å lede nytenking og videreutvikling av KRIKs arbeid gjennom skiftende tider og omstendigheter.

Styret ser fram til et spennende samarbeid i tiden som kommer, og er glad for at staben allerede har tatt varmt imot Vegard på Ullevaal-kontoret. Han tiltrer i stillingen 1. november.