Velkommen til lokallagssidene

Et KRIK lokallag er et lavterskeltilbud som er åpent for alle. Det er et samlingspunkt for kristne som er glad i lek og idrett. På disse sidene vil du finne alt du trenger av informasjon om det å starte, drifte eller delta i et lokallag.

Ønsker du å starte lokallag?
TRYKK HER

Hva er et lokallag?
Lurer du på hva et KRIK lokallag er eller hvorfor du bør starte et KRIK lokallag, da er dette stedet å gå.

Start lokallag
Her kan du enkelt begynne prosessen med å starte et lokallag. Fyll inn feltene, trykk send og du er i gang! Det er superenkelt!

Lokallagsoversikt
Vårt flotte Norgeskart! Her finner du en oversikt over alle lokallagene i Norge og hvor de er lokalisert. Oversikten vil gi deg informasjon om kontaktperson, treningssted og aldergruppe til hvert lokallag. Finn er lokallag nær deg!

Drift av lokallag
Dette er stedet å gå hvis du ønsker å vite alt om lokallagsdrift. Her finner du masse informasjon om forsikring, medlemskap, årsrapport, søknader og økonomi. Her finner du også vårt fantastiske lokallagshefte som bl.a inneholder tips og ideer til leker og aktiviteter. Et perfekt verktøy til drift av lokallag.

KRIK i menigheten
Denne siden er for deg som ønsker mer informasjon om lokallag i menigheten. KRIK ønsker å være et mellomledd mellom idrettslag og menighet. Mange unge i dag motiveres av lek og aktivitet, derfor kan lokallag kan være et godt verktøy i det å møte ungdom.

Hjelp og kontakt
Det er mange i KRIK som er gira på å hjelpe deg. Lokallagsavdelingen på KRIK kontoret jobber hver dag med å tilrettelegge og bedre tilbudet for lokallagene. Rundt om i landet finnes det også distriktsmedarbeidere som er klare for å støtte ditt engasjement. Ta kontakt med KRIK-kontoret eller finn din nærmeste distriktsmedarbeider. Vi ser frem til å høre fra deg!