Constanse, Markus, Marte og Johannes er årets ettåringer. Nå er KRIK på jakt etter nye ettåringer som kan begynne på kontoret i juni.
Publisert: 13.02.24

Vil du bli ettåring i KRIK? Grip sjansen!

Mange lurer på hvorfor det er så populært å være ettåring i KRIK.
Vi svarer at det er et helt unikt konsept og en helt spesiell mulighet.

Er du klar for et lærerikt, spennende og gøyalt år? Som ettåring i KRIK blir du en del av et kreativt og skapende stabsfellesskap på Ullevål Stadion i Oslo. Du får spennende oppgaver og er sentral i alt det KRIK gjør gjennom et år. I kombinasjon med en variert hverdag på KRIK-kontoret er ettåringene masse på leir, besøker lokallag, arrangementer og skoler, og leder vintersamlingene for KRIK-linjene.

Dette er et år som gir verdifull arbeidserfaring, ledertrening, dype vennskap og en større bevissthet om det Gud gjør i verden.


Vi skal for skoleåret 24/25 ha fire ettåringer i KRIK.
Som en del av opplegget tar ettåringene 40 studiepoeng i praksisrelaterte emner på MF Vitenskapelige høyskole. Dette gir faglig input til arbeidet i KRIK. Den økonomiske ordningen innebærer en kombinasjon av studielån/stipend fra Lånekassen og lønn fra KRIK.

Alle ettåringene bruker mye tid på KRIK sitt kjerneoppdrag; å invitere unge mennesker inn i et fellesskap med idrett og Jesus i fokus. I tillegg har den enkelte ettåring sitt ansvarsområde.

 

For skoleåret 23/24 har vi hatt disse fire:

  • Innsamlingsettåring: givertjeneste og giverkultur
  • IT og administrasjonsettåring: KRIK-butikken, IT og administrasjon på kontoret
  • Kommunikasjonsettåring: sosiale medier og markedsføring
  • Lokallagsettåring: lokallag


Søking

Om du ikke helt vet hva du passer til er det helt i orden. Dette kan vi finne ut av sammen.
Vi ser etter deg med pågangsmot og gjennomføringsevne. Du som har et brennende engasjement for at unge skal få oppleve idrettsglede, trosglede og livsglede!

I søknaden skriver du om hvorfor dette kanskje er deg, hva som interesserer deg, erfaringen og kompetansen du har med deg og eventuelt det du ønsker å jobbe særlig med.


Tiltredelse
: 10. juni 2024

Søknadsfrist: 10. mars 2024

CV og søknad sendes til generalsekretær Vegard Husby: vegard@krik.no