Foto: Per Arne Kvamsø
Publisert: 13.11.19

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Vil du være en del av KRIK Media?

På alle de store KRIK-leirene er KRIK Media på plass for å forevige de gode øyeblikkene på film og i bilder. Nå søker KRIK Media flere engasjerte fotografer som kan bli en del av teamet – i første omgang på EXPLORE 2020.

Alle som er med i KRIK Media er med på frivillig basis, men får dekket kost og losji på lik linje med andre frivillige KRIK-ledere.

Som del av KRIK Media blir du med i et godt og inkluderende fellesskap preget av mye læring, erfaringsutveksling og godt samhold. Leirene i seg selv byr på mye liv, mange folk og variert aktivitet – noe som igjen gir bøttevis av spennende fotoutfordringer.

: Er du selv opptatt av film og foto? Eller kjenner du noen som kunne passet i et slikt team? Send en e-post til media@krik.no og meld din interesse. Skriv litt om hva du har gjort tidligere (legg gjerne ved bilder og/eller filmer som du har tatt/produsert selv), hva du evt. har av eget foto-/filmutstyr og kort om hvorfor du ønsker å være med i KRIK Media. 

I første omgang er KRIK Media på jakt etter fotografer (primært filmfotografer/redigerere) som kan bidra på nyttårsleiren EXPLORE 2020. EXPLORE finner sted i Håkons Hall på Lillehammer 28. desember – 1. januar og er den perfekte måten å feire nyttår på. Les gjerne mer om EXPLORE her. Generelle og praktiske spørsmål om EXPLORE kan sendes til explore@krik.no.

Håper vi sees på leir!